Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Pharrell Williams ft Miley Cyrus - Come Get It Bae

Pharrell Williams a lansat videoclipul noului single "Come Get It Bae". Piesa este o colaborare cu Miley Cyrus, fosta Hannah Montana întorcându-i astfel favoarea lui Pharrell, ce s-a implicat pe partea de producție a ultimului ei album, "Bangerz".

Femeile rămân în continuare tematica preferată a pieselor lui  Pharrell Williams. După "Marilyn Monroe", melodia prin care Pharrell aprecia unicitatea fiecărei femei în parte, artistul trece la un nou mesaj laudativ: "Beauty has no expiration date". Clipul piesei "Come Get It Bae" ne prezintă femei de toate vârstele dansând pe ritmul antrenant al piesei. Miley Cyrus apare și ea în videoclip, fără a se implica pe partea de coregrafie.

"Come Get It Bae" este extrasă de pe albumul "GIRL", ce a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK și pe locul 2 în clasamentul american Billboard 200. Discul este cel de-al doilea din cariera artistului, venind la o pauză de 8 ani de la albumul de debut. Materialul discografic este dedicat femeilor.

"Am denumit albumul GIRL cu majuscule pentru că atunci când privești acest nume arată puțin ciudat. Și arată așa pentru că societatea duce lipsă de echilibru", a declarat Pharrell Williams la BBC Radio 1, adăugând: "Femeile s-au purtat extraordinar cu mine de-a lungul întregii mele cariere, ajutându-ne pe mine și familia mea. Ele sunt pentru mine ca niște șefe. Așa încât am vrut să analizez asta pentru o secundă."

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Citește mai multe despre Miley CyrusPharrell Williams
Videoclipuri cu Miley CyrusPharrell Williams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE