Urmărește-ne în Social Media

Pharrell Williams - It Girl

Pharrell Williams a intrat în lumea anime-urilor printr-un nou videoclip, regizat de Mr. and Fantasista Utamaro. Noul single promovat este "It Girl" și are un ritm ce te pune în mișcare de la primele beat-uri.

După ce am ascultat hituri precum "Happy", "Blurred Lines" sau "Get Lucky" și unii dintre noi credeam că am înțeles totul despre Pharrell Williams, este lansată o piesă precum "It Girl" ce deschide un nou capitol de influențe muzicale. Vintage, ușor disco, R&B la rădăcini și cu un timbru și un stil de interpretare ce amintește de Jackson 5, Pharrell Williams ne poartă într-o eră a muzicii de vinil.

"It Girl" este o piesă produsă de Takashi Murakami, ce pare a fi compusă pentru videoclipul cu referințe la anime-uri / jocuri video, regizat de Mr. and Fantasista Utamaro. Deși melodia pare a fi targetată pe un anumit segment de public, compoziția are coordonatele necesare pentru a deveni hit nu doar în Japonia, ci la nivel global.

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

 

PUBLICITATE
Comentarii