Urmărește-ne în Social Media

Pharrell Williams - Freedom

Pharrell Williams a lansat videoclipul noului single ”Freedom”. Punând accent pe mesaj, producătorul vorbește publicului despre importanța libertății la nivel de gândire, societate și cultură.

Pharrell Williams atinge un subiect important prin noul său single, "Freedom". Vorbind pe un ton alarmant, ce încearcă să trezească din amorțire o societate adeseori mult prea tăcută și indiferentă la inechități, producătorul ne reamintește tuturor cât de indispensabilă este libertatea.

În videoclipul "Freedom" sunt prezentate imagini grăitoare cu diferite situații în care libertatea individului a fost îngrădită, vizualul fiind un excelent suport pentru versurile piesei.

Piesa "Freedom" a fost interpretată recent la Glastonbury Festival, în fața a peste 130.000 de inși (conform numărului de bilete vândute). Antrenând întâi mulțimea printr-un discurs motivațional, autorul hitului ”Happy” a reușit să obțină un cor impresionant care să cânte la maximă intensitate refrenul noii sale piese.

Pharrell Williams - "Freedom" (Glastonbury 2015)

În urmă cu câteva zile, Pharrell Williams a dezvăluit că s-a întâlnit cu Adele pentru a discuta despre piesele de pe noul ei album. Fără a intra în detalii privind compozițiile, producătorul a ținut să sublinieze cât de importantă este pentru Adele viața de familie, tocmai din acest motiv întâlnirea lor fiind foarte scurtă.

„Am văzut-o recent. Conversația a decurs cam așa: <<Ok, băieți, îmi voi deschide jurnalul pentru 20 de minute. >> Și din momentul acela ai la dispoziție 20 de minute, sau 32 de fapt. După care îți arată ce a compus, închide jurnalul și dispare cu frumosul ei bebeluș – și cam asta e tot.”

Comentarii