Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Pharrell Williams feat. Daft Punk - Gust of Wind

Pharrell Williams continuă promovarea albumului ”Girl” prin reluarea colaborării cu Daft Punk. După succesul înregistrat cu piesa ”Get Lucky” de pe discul duo-ului francez, Pharrell revine cu un nou featuring alături de Daft Punk - "Gust of Wind". Videoclipul piesei poate fi urmărit în articol.

"Gust of Wind" este cel de-al 5-lea single extras de pe ultimul album al lui Pharrell Williams, ”Girl”. Melodia înregistrată împreună cu Daft Punk beneficiază de un videoclip în regia lui Edgar Wright, cunoscut pentru pelicule precum "Shaun of the Dead", "Hot Fuzz" și "Scott Pilgrim Versus the World".

Tracklist "G I R L" - Pharrell Williams 

 1. "Marilyn Monroe"
 2. "Brand New" feat. Justin Timberlake
 3. "Hunter"
 4. "Gush"
 5. "Happy"
 6. "Come Get It" feat. Miley Cyrus
 7. "Dust of Wind" feat. Daft Punk
 8. "Lost Queen"
 9. "Freq"
 10. "I Know Who You Are" feat. Alicia Keys
 11. "It Girl"

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Hitul "Happy" s-a bucurat de un succes răsunător în întreaga lume. În plus, piesa a dat startul unui nou trend, în care oamenii se înregistrează bucurându-se pe melodie de orașul în care locuiesc. Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, România.

Citește mai multe despre Daft PunkPharrell Williams
Videoclipuri cu Daft PunkPharrell Williams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE