Urmărește-ne în Social Media

Petra - Raza

Petra a lansat "Raza", o călătorie muzicală ce te poartă printr-un amalgam de sentimente și trăiri. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

De la versurile puternice și pline de semnificație, la aranjamentele muzicale complexe și interpretarea Petrei într-o manieră sensibilă, "Raza" te învăluie într-o atmosferă de mister și introspecție, ce captează emoții și gânduri profunde, de la prima până la ultima notă. Odată cu piesa "Raza", artista își propune să transmită un mesaj de conexiune și iubire.

"<<Raza>> este despre acea persoană care apare când te aștepți mai puțin și îți schimbă viața pentru totdeauna. Piesa descrie o relație deosebită din viața mea, așa că mă bucur că am ocazia să o împărtășesc cu publicul. Pentru mine, <<Raza>> reprezintă un imn al dragostei. Sper ca și oamenii să își deschidă sufletele și să primească acest cântec în viața lor cu mult drag", a declarat Petra.

Cei care i-au descoperit talentul Petrei au fost părinții ei, iar de atunci au început și primele ei ore de canto, solfegiu, pian și, respectiv, primele concursuri. Petra își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră și a pregătit deja o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical, Gabriel Huiban, care îi este și manager. În urmă cu un an, Petra și-a deschis sufletul prin muzică și a lansat prima sa piesă din cariera muzicală: "Sunt bine". Au urmat "Ireligios""Mai dansează", alături de Randi și "Move Like Chaplin", alături de DJ SAVA.

Comentarii