Urmărește-ne în Social Media

Petra - Narcisist

După ce a colaborat cu trupa VUNK pentru "Încep să te uit", Petra își continuă călătoria muzicală, de această dată cu "Narcisist", o piesă care abordează dinamica și complexitatea relațiilor toxice.

"Sunt încântată să anunț lansarea noii mele piese, <<Narcisist>>. Am simțit nevoia să scriu despre un subiect personal și anume, relațiile toxice. Prin versuri, am descris perspectiva unui om care se află într-o relație cu un narcisist. Deși versurile transmit o stare mai întunecată, producția este aproape euforică. Am creat acest contrast împreună cu producătorul și managerul meu, Gabriel Huiban, pentru că mi-am dorit să transmit un mesaj de încurajare tuturor celor <<prinși>> în relații toxice. Astfel, <<Narcisist>> nu este doar despre suferință, ci și despre eliberare", a declarat Petra.

Cei care i-au descoperit talentul Petrei au fost părinții ei, iar de atunci au început și primele ei ore de canto, solfegiu, pian și, respectiv, primele concursuri. Petra își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră și a pregătit deja o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical, Gabriel Huiban, care îi este și manager. În urmă cu doi ani, Petra și-a deschis sufletul prin muzică și a lansat prima sa piesă din cariera muzicală: "Sunt bine". Au urmat "Ireligios""Mai dansează", alături de Randi și "Move Like Chaplin", alături de DJ SAVA.

Comentarii