Urmărește-ne în Social Media

Peter Pop - Umbre

Peter Pop a lansat videoclipul noului single ”Umbre”. Piesa este compusă de artist împreună cu Max Chisaru.

Piesa ”Umbre” ne dezvăluie un Peter „incapabil să ceară ajutor”. Sensibil și nostalgic, tânărul ne transmite că “rămân doar gânduri aruncate pe hartie”, realitate pe care oamenii o ignoră atunci când iubesc.

“Am scris aceste versuri atunci când am simțit și am transpus fiecare trăire în această piesa. “Umbre” este un cântec de suflet, o piesă de stare care transmite foarte multă emoție. Versurile descriu exact ceea ce am simțit la un moment dat în viață. Așa cum am mai spus, tot ce fac, fac din suflet, fac exact cum simt“, a declarat Peter Pop.

Videclipul piesei a fost filmat în Chișinău, în regia lui Octavian "Kobzzon" Malai. Rolul iubitei, dar și cea care l-a ajutat pe artist să își transpună emoțiile a fost modelul Marina Magdalina Gheorghiu.

Tânărul Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, când a lansat și primul single, “Tu mă faci mai bun”, piesă care reprezintă o declarație de dragoste pentru femeia iubită. După prima piesă au urmat colaborări cu Cabron (”Lupu’ de pe maidan”), Speak & Shift (”Zile și zile”) și hit-ul cu Lora (”Singur în doi”). De curând, artistul s-a aflat și în postura de actor, interpretând rolul unui bărbat bâlbâit, venit la o intalnire cu Yasmine (Crina Semciuc) în producția românească #Selfie69, care a fost lansată luna trecută.

PUBLICITATE
Comentarii