Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Peter Pop - Interzis

Peter Pop a lansat videoclipul piesei ”Interzis”. Pentru acest vizual, Peter a lucrat cu același regizor ca în cazul videoclipului anteorior, "Umbre".

Videoclipul piesei “Interzis” îl aduce pe artist într-un rol inedit, într-o situație cu care nu ar vrea să se întâlnească în realitate.

“Am filmat cu doi politiști din Republica Moldova și nu au lipsit cătușele și pistoalele. Am trăit experiența unui deținut, pe care nu aș vrea să o trăiesc niciodată în viața reală", declară Peter Pop.

Piesa "Interzis" este compusă și produsă în studioul lui Matteo, Mattman Music, de către Matteo, Peter Pop, Răzvan Mihăilă, Theea Miculescu și Mirela Ursache și este lansată la doi ani de când Peter Pop a lansat hitul "Singuri în doi", alături de Lora, piesa care s-a poziționat pe primele locuri în topurile muzicale și care a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Între timp, Peter Pop a lansat single-ul și videoclipul "Umbre", dar și o piesă în colaborare cu Speak & Shift.

Tânărul Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, când a lansat și primul single, “Tu mă faci mai bun”, piesă care reprezintă o declarație de dragoste pentru femeia iubită. După prima piesă au urmat colaborări cu Cabron (”Lupu’ de pe maidan”), Speak & Shift (”Zile și zile”) și hitul cu Lora (”Singur în doi”). De curând, artistul s-a aflat și în postura de actor, interpretând rolul unui bărbat bâlbâit, venit la o intalnire cu Yasmine (Crina Semciuc) în producția românească #Selfie69.

Citește mai multe despre Peter Pop
Videoclipuri cu Peter Pop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE