Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Pete Yorn, Scarlett Johansson - Bad Dreams

Artistul indie rock Pete Yorn și actrița americană Scarlett Johansson au înregistrat împreună un EP, intitulat ”Apart”. Primul single extras se numește ”Bad Dreams”și vine acompaniat de un videoclip regizat de Sophie Muller.

Scarlett Johansson, actrița cunoscută pentru rolurile din ”Lost in Translation”, ”Girl with a Pearl Earring”, ” Avengers: Age of Ultron” și ”Captain America: Civil War”, lansează în iunie un nou material împreună cu Pete Yorn. După albumul din 2009, ”Break Up”, ce a urcat până pe poziția 41 în topurile din America, Scarlett revine anul acesta cu EP-ul ”Apart”. Noul material conține 5 piese și va fi pus în vânzare pe 1 iunie.

Primul single extras, ”Bad Dreams”, este prezentat publicului împreună cu un videoclip în care Scarlett reușește cu ușurință să ne cucerească privirile, eclipsându-l, involuntar, pe Yorn.

Tracklist ”Apart” - Pete Yorn & Scarlett Johansson:

  1. Iguana Bird
  2. Bad Dreams
  3. Movies
  4. Cigarillo
  5. Tomorrow (feat. Scarlett Johansson) [Remix]

Pete Yorn este un artist american de rock alternativ, indie și folk, ajuns în atenția publicului în 2001, odată cu lansarea discului de debut ”Musicforthemorningafter”. Discul a fost certificat cu aur, incluzând single-ul "Life on a Chain". Cel de-al doilea disc de studio, ”Day I Forgot”, s-a vândut în peste 300.000 de exemplare și a inclus hitul "Come Back Home", dar și piesa "Turn of The Century", care s-a regăsit pe coloana sonoră a filmului "The Girl Next Door".

De-a lungul anilor, Yorn a împărțit scena cu trupe precum R.E.M., Crowded House, Foo Fighters, Weezer, Coldplay, The Dixie Chicks, Semisonic.

Citește mai multe despre Pete YornScarlett Johansson
Videoclipuri cu Pete YornScarlett Johansson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE