Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Pete Yorn, Scarlett Johansson - Bad Dreams

Artistul indie rock Pete Yorn și actrița americană Scarlett Johansson au înregistrat împreună un EP, intitulat ”Apart”. Primul single extras se numește ”Bad Dreams”și vine acompaniat de un videoclip regizat de Sophie Muller.

Scarlett Johansson, actrița cunoscută pentru rolurile din ”Lost in Translation”, ”Girl with a Pearl Earring”, ” Avengers: Age of Ultron” și ”Captain America: Civil War”, lansează în iunie un nou material împreună cu Pete Yorn. După albumul din 2009, ”Break Up”, ce a urcat până pe poziția 41 în topurile din America, Scarlett revine anul acesta cu EP-ul ”Apart”. Noul material conține 5 piese și va fi pus în vânzare pe 1 iunie.

Primul single extras, ”Bad Dreams”, este prezentat publicului împreună cu un videoclip în care Scarlett reușește cu ușurință să ne cucerească privirile, eclipsându-l, involuntar, pe Yorn.

Tracklist ”Apart” - Pete Yorn & Scarlett Johansson:

  1. Iguana Bird
  2. Bad Dreams
  3. Movies
  4. Cigarillo
  5. Tomorrow (feat. Scarlett Johansson) [Remix]

Pete Yorn este un artist american de rock alternativ, indie și folk, ajuns în atenția publicului în 2001, odată cu lansarea discului de debut ”Musicforthemorningafter”. Discul a fost certificat cu aur, incluzând single-ul "Life on a Chain". Cel de-al doilea disc de studio, ”Day I Forgot”, s-a vândut în peste 300.000 de exemplare și a inclus hitul "Come Back Home", dar și piesa "Turn of The Century", care s-a regăsit pe coloana sonoră a filmului "The Girl Next Door".

De-a lungul anilor, Yorn a împărțit scena cu trupe precum R.E.M., Crowded House, Foo Fighters, Weezer, Coldplay, The Dixie Chicks, Semisonic.

Citește mai multe despre Pete YornScarlett Johansson
Videoclipuri cu Pete YornScarlett Johansson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE