Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: A Perfect Circle - Disillusioned

Între hashtag-uri şi selfie-uri, căşti VR şi dependenţa de smartphone, societatea digitală a evoluat spre un nouă paradigmă, una pe care artiştii nu o văd cu ochi buni. Această critică este perfect rezumată în noul videoclip al formaţiei A Perfect Circle, pentru piesa "Disillusioned". Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

După ce a criticat religia pe primele albume, A Perfect Circle atacă dependenţa de tehnologie prin acest single. "Disillusioned" debuta în primele zile ale acestui an, drept al doilea release de pe viitorul album al trupei americane. LP-ul soseşte pe 20 aprilie şi poartă numele de "Eat The Elephant".

Noul videoclip este regizat de către Alex Howard şi se apropie mai mult de ciudatele clipuri ale formaţiei TOOL, celălalt proiect al solistului Maynard James Keenan. Imaginile înfăţişează sectanţi ai tehnologiei, cu conştiinţa răpită de device-uri. Obiectul de veneraţie este tableta, iar toţi poartă căşti de realitate virtuală. Ca o antiteză la abundenţa de tehnologie clipul ne este servit în alb-negru.

Protagonista acestui videoclip încearcă să scape de chingile tehnologiei şi iese la o plimbare în natură. Momentul inedit al acestei poveşti este când vedem că acea lume întunecată fusese privită prin lentile de contact tehnologizate, iar totul redevine color. Asemenea lui Prometeu, protagonista aduce lumina sub forma unei brichete celor nomofobi.

APC trage semnale de alarmă despre societate, politică, snowflakes şi fake news, dar şi despre adicţia de tehnologie pe noul LP. După 14 ani de pauză au revenit cum nu se putea mai relevant în industria muzicală. Ultimele săptămâni au adus şi veşti despre TOOL, proiect pe care solistul Maynard James Keenan se concentrează din nou.

Asta când nu înregistrează cu Puscifer, al treilea proiect muzical al său...

Citește mai multe despre A Perfect Circle
Videoclipuri cu A Perfect Circle
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE