Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Pepe - Picături de dragoste

În ton cu Ziua Îndrăgostiților, Pepe lansează videoclipul ”Picături de dragoste”. Noua compoziție este o baladă sensibilă, compusă de artist.

”“Picături de dragoste” este o piesă lucrată mult timp și cumva acest lucru se simte. Din când în când mai adăugăm ceva la ea pentru că nu eram eu convins că am spus totul. Acum sunt sigur că nu ai cum să definești în întregime ce înseamnă iubirea și cu siguranță nu ai cum să rezumi totul în cinci minute. Mă bucura foarte mult faptul că piesa a fost primită atât de bine de către public și promit că voi continua și această linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii mă definesc în mare parte ca artist și de aceea la o perioadă de timp single-ul pe care îl voi lansa va fi ca o continuare a tot ceea ce înseamnă “Picături de Dragoste”.” - Pepe

Piesa ”Picături de dragoste” este produsă în intregime de artist, el semnând atât compoziția, cât și versurile. Noul single a fost lansat și cu un videoclip, realizat de echipa DAW, care a ales să urmărească îndeaproape ideea generală a piesei: mai multă trăire și mai puține lucruri sofisticate, mai multă pasiune și mai puține artificii tehnice. George Potcovaru semneaza imaginea, iar Alex Toma este producătorul executiv. Din punct de vedere muzical, noul single “Picături de Dragoste” este o producție Pepe Latin Music.

Citește mai multe despre Pepe
Videoclipuri cu Pepe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE