Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Pepe - Picături de dragoste

În ton cu Ziua Îndrăgostiților, Pepe lansează videoclipul ”Picături de dragoste”. Noua compoziție este o baladă sensibilă, compusă de artist.
Urmărește-ne pe

”“Picături de dragoste” este o piesă lucrată mult timp și cumva acest lucru se simte. Din când în când mai adăugăm ceva la ea pentru că nu eram eu convins că am spus totul. Acum sunt sigur că nu ai cum să definești în întregime ce înseamnă iubirea și cu siguranță nu ai cum să rezumi totul în cinci minute. Mă bucura foarte mult faptul că piesa a fost primită atât de bine de către public și promit că voi continua și această linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii mă definesc în mare parte ca artist și de aceea la o perioadă de timp single-ul pe care îl voi lansa va fi ca o continuare a tot ceea ce înseamnă “Picături de Dragoste”.” - Pepe

Piesa ”Picături de dragoste” este produsă în intregime de artist, el semnând atât compoziția, cât și versurile. Noul single a fost lansat și cu un videoclip, realizat de echipa DAW, care a ales să urmărească îndeaproape ideea generală a piesei: mai multă trăire și mai puține lucruri sofisticate, mai multă pasiune și mai puține artificii tehnice. George Potcovaru semneaza imaginea, iar Alex Toma este producătorul executiv. Din punct de vedere muzical, noul single “Picături de Dragoste” este o producție Pepe Latin Music.

Citește mai multe despre Pepe
Videoclipuri cu Pepe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE