Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Videoclip oficial: Pepe - Da sau Nu

Pepe a dezvăluit videoclipul noului single ”Da sau Nu”, lansat în colaborare cu echipa DeMoga Music. Filmările s-au desfășurat în centrul Bucureștiului, dansatorii Dydy și Lucas Molina fiind personajele principale ale noului clip.

La doar două săptămâni de la lansarea noii piese Pepe, “Da Sau Nu”, artistul dezvăluie publicului un videoclip ce pune în valoare linia melodică prin dans. Plecând de la ideea lui Pepe, regizorul Dan Petcan și echipa Zebra Film au reușit să transpună excelent în imagini lupta unor lumi diferite, street-dance și flamenco, pasiunea fiind puntea de legătură între cele două stiluri diametral opuse. Iar dacă până acum, Pepe a jucat rolul principal în toate videoclipurile sale, de data aceasta, artistul a ales să își exprime sentimentele cu ajutorul a doi dansatori exceptionali, Dydy și Lucas Molina, ce ilustrează mixul perfect între cele doua planuri ale poveștii clipului.

“Da Sau Nu” este o declarație de dragoste iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fără a fi nevoie de cuvinte. Dydy si Lucas au fost extraordinari, la fel cum și fetele de la Trouble si Bruce, alături de echipa sa, au completat perfect atmosfera fierbinte creată de “lupta” celor doi “actori” principali. Sunt mai mult decat încântat de ceea ce a ieșit, mai ales că este exact ceea ce am gândit atunci când am scris ideea de bază.” - Pepe

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore în două locații, un club din centrul Bucureștiului și în “Orașul Părăsit”, o fostă platformă industrială, abandonată de ceva ani. Clipul a fost filmat în regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip, într-o producție coordonată de Radu Șelaru / Zebra Film.

Citește mai multe despre Pepe
Videoclipuri cu Pepe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE