Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Pepe feat. Arando Marquez - Sol de Playa

Pepe a lansat videoclipul piesei “Sol De Playa”, versiunea în limba spaniolă a single-ului “E Vara Mea”. Colaborarea artistului cu Arando Marquez s-a bucurat de un feedback excelent din partea publicului, câșstigând de asemenea premiul pentru “Cea mai bună melodie” a acestei veri la Mamaia Music Awards.

Sol de Playa” a fost înregistrată de Pepe în același timp cu varianta în limba română, producția piesei aparținând echipei de la Rappin’ On. Connect-R semnează alături de Adrian Cristescu partea de compoziție.

“Ideea de a face această variantă mi-a venit în studio, la înregistrări. Fiind o piesă cu puternice influențe latino chiar dacă orchestrația, beat-ul, tot aranjamentul este house-dance am zis că trebuie neapărat să aibă și o variantă în spaniolă. “Sol de Playa” este de altfel, prima piesa de la Pepe Latin Music ce este promovată și internațional, iar semnalele primite până acum sunt cel puțin încurajatoare. Foarte mulți prieteni și fani m-au îndemnat să dezvolt și această parte a lucrurilor, ne-am tot gândit cum și ce și mă bucur că primul pas a fost făcut astfel fiindcă “Sol De Playa / E Vara Mea” a confirmat așteptările cel puțin în România, pentru moment. Până la urmă, e vara mea, iar surprizele nu se opresc aici .”

Videoclipul pentru “Sol De Playa” a fost filmat la sfârșitul lunii iunie împreună cu “E Vara Mea” în regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producătorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip într-o producție coordonată de Radu Șelaru. Partea de make-up îi aparține Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupa Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB.

Sol de Playa / E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, dupa “Iubire ca niciodată”, videoclipul filmat la sfârșitul anului trecut.

Citește mai multe despre Arando MarquezPepe
Videoclipuri cu Arando MarquezPepe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE