Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Pepe feat. Arando Marquez - Sol de Playa

Pepe a lansat videoclipul piesei “Sol De Playa”, versiunea în limba spaniolă a single-ului “E Vara Mea”. Colaborarea artistului cu Arando Marquez s-a bucurat de un feedback excelent din partea publicului, câșstigând de asemenea premiul pentru “Cea mai bună melodie” a acestei veri la Mamaia Music Awards.

Sol de Playa” a fost înregistrată de Pepe în același timp cu varianta în limba română, producția piesei aparținând echipei de la Rappin’ On. Connect-R semnează alături de Adrian Cristescu partea de compoziție.

“Ideea de a face această variantă mi-a venit în studio, la înregistrări. Fiind o piesă cu puternice influențe latino chiar dacă orchestrația, beat-ul, tot aranjamentul este house-dance am zis că trebuie neapărat să aibă și o variantă în spaniolă. “Sol de Playa” este de altfel, prima piesa de la Pepe Latin Music ce este promovată și internațional, iar semnalele primite până acum sunt cel puțin încurajatoare. Foarte mulți prieteni și fani m-au îndemnat să dezvolt și această parte a lucrurilor, ne-am tot gândit cum și ce și mă bucur că primul pas a fost făcut astfel fiindcă “Sol De Playa / E Vara Mea” a confirmat așteptările cel puțin în România, pentru moment. Până la urmă, e vara mea, iar surprizele nu se opresc aici .”

Videoclipul pentru “Sol De Playa” a fost filmat la sfârșitul lunii iunie împreună cu “E Vara Mea” în regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producătorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip într-o producție coordonată de Radu Șelaru. Partea de make-up îi aparține Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupa Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB.

Sol de Playa / E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, dupa “Iubire ca niciodată”, videoclipul filmat la sfârșitul anului trecut.

Citește mai multe despre Arando MarquezPepe
Videoclipuri cu Arando MarquezPepe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE