Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Pepe feat. Arando Marquez - E Vara Mea

Pepe a lansat videoclipul piesei "E Vara Mea", o colaborare cu Arando Marquez. Cântărețul latino i-a cooptat la filmări pe Connect-R, Raluka, Anda Adam, Elena Ionescu, Simona Nae, Vasile Muraru, Cosmin Seleși și Alina Puscașu. Urmăriți materialul pe InfoMusic.ro.

"Cu siguranță este cel mai bun dintre toate cele pe care le-am filmat până în acest moment", spune Pepe despre recentul videoclip al piesei "E Vara Mea". Materialul prezintă o petrecere latino, fiind plin de viață și de culoare, potrivindu-se stilului cântărețului.

"Nici nu avea cum să fie altfel :) Am avut lângă mine o gașcă nebună de prieteni, cărora trebuie să le mulțumesc… lui Connect-R și întregii echipe de la ROP, lui Arando, lui Jimmy (Dub), lui Adi (Cristescu), Ralukai, Andei Adam, Elenei Ionescu și băieților de la Mandinga, Simonei Nae, Dalmei, lui Nicole Cherry, lui Vasile Muraru, lui Cosmin (Seleși) sși Alinei Pușcaș, lui Cosmin Soare, băieților de la 1st Class și Andrei (Andra Elena Ungureanu). Este foarte important că toată lumea s-a distrat, eram convins că o să ne placă tuturor ceea ce o să iasă. Rămânem cu amintiri foarte plăcute după numai o zi de filmare :) și de aceea am promis că o să repetam figura în aceeași formulă sau chiar într-o formula mult mai mare, cât se poate de repede. :) A fost pentru prima oară când am avut sentimentul că a filma un videoclip înseamnă mai mult distracție, decât muncă. Sunt sigur că și Dan Petcan a avut “partea lui de vina” aici și sunt hotărât să căutăm aceeași stare și pentru producțiile viitoare.", a adăugat Pepe.

"E Vara Mea" este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme Pepe Latin Music, casa de discuri a lui Pepe, urmând după videoclipul "Iubire ca niciodată", filmat la sfârșitul anului 2013.

Videoclipul "E Vara Mea" a fost filmat în regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producătorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip într-o producție coordonată de Radu Șelaru. Partea de make-up îi aparține Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupat Liana Obancea, iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB.

Citește mai multe despre Arando MarquezPepe
Videoclipuri cu Arando MarquezPepe
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE