Urmărește-ne în Social Media

Pavel Stratan X Ioana Ignat - Te sărut

La doar 24 de ore după piesa lansată de Cleopatra Stratan, Pavel Stratan ne prezintă propria piesă nouă. "Te Sărut" este o colaborare cu Ioana Ignat, unind două timbruri unice în peisajul autohton. Videoclipul este unul filmat în Centrul Vechi al Bucureştiului şi vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Pavel Stratan şi Ioana Ignat sunt protagoniştii videoclipului "Te Sărut", Pavel apărând ca un soi de Cupidon care ghidează pe drumul spre aleasă pe un june rătăcit. Artistul joacă rolul unui tată care vrea să îşi facă fiica fericită, în acest caz Ioana Ignat. Pavel îl ia pe tânărul cel rebel şi pletos care degusta tărie în Centrul Vechi şi îl duce la tuns.

Urmează un soi de îmblânzire a junelui, cizelat înspre un partener ideal pentru fiică. Noua piesă este prima colaborare dintre Ioana Ignat şi Pavel Stratan. Avem de-a face cu o coproducţie Cat Music, MediaPro Music şi Green Eye Music. Cei doi artişti au compus melodia în studiourile GreenEye Music. Videoclipul este regizat de către Iura Luncasu şi are ca temă iubirea paternă.

Pavel Stratan a spus următoarele despre colaborare:

Pe Ioana am îndrăgit-o de la prima ei piesă, dar niciodată nu am crezut că voi avea onoarea să lucrăm împreună. Până când ne-am întâlnit la o emisiune şi acolo mi-a spus că îi plac piesele lansate de familia Stratan şi că a crescut cu ele. La rândul meu, i-am spus că şi nouă ne plac foarte mult melodiile ei.

Apoi ne-am întâlnit la studio, i-am recitat versurile piesei «Te sărut» şi atât ne-a trebuit! Nu reuşeam să ajung la jumătatea strofei, că Ioana deja compunea piesa.

Despre modul în care au lucrat cei doi împreună Ioana are numai lucruri bune de spus:

Colaborarea dintre mine şi Pavel s-a legat foarte natural. Eram împreună cu mai multă lume în studio, mi-a recitat versurile piesei, mi-au plăcut foarte mult şi am decis să facem piesa împreună. Am compus linia melodică, s-a făcut producţia muzicală la noi în studiourile GreenEye Music şi aşa a ieşit această frumoasă piesă.

Îl apreciez foarte mult pe Pavel, îl urmăresc de când eram mică şi mă simt foarte onorată că am ocazia să lucrez cu el.

Pavel Stratan produce, compune şi interpretează de 16 ani. Cea mai importantă creaţie a sa este seria de albume "Amintiri din Copilărie", cu 4 volume, ce au debutat între 2004 şi 2011. Cel mai mare mare hit al său este "Eu beu".

Ioana Ignat a urcat în topurile muzicale la nici un an după lansarea primei sale melodii. A dat lovitura cu cântecul "Doar pe a ta", colaborare cu Edward Sanda, care a fost pe primul loc în Shazam, iTunes, topuri radio şi TV peste 20 de săptămâni în 2017. Are un timbru vocal deosbit şi este o compozitoare talentată.

Comentarii