Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Pavel Stratan & Keo - Lasă-mă să beau

Pavel Stratan și Keo colaborează pentru prima dată și lansează "Lasă-mă să beau", un single despre o iubire pătimașă ce începe să fie mistuită de un dor intens. Piesa beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de cei doi artiști împreună cu Tom Boxer, "Lasă-mă să beau" este o piesă plină de metafore, care scoate în evidență unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație: orgoliul. Atunci când acesta devine mai important decât persoana iubită, relația se destramă, iar toate amintirile frumoase încep încet să dispară.

"Deși ne cunoaștem de foarte mult timp, drumurile noastre creative nu s-au întâlnit până acum. A fost o plăcere să lucram împreună la această piesă, iar Keo este un artist foarte talentat și dedicat muncii sale. Sperăm că această melodie este doar prima pe care o lansăm împreună", a declarat Pavel Stratan.

Videoclipul piesei este regizat de Mihai Laz și completează prin imagini povestea melodiei, prezentându-l pe Pavel în ringul de box, luptând pentru iubire.

"De foarte mult timp îmi doream o colaborare cu Pavel, încă din 2005, de când m-am lansat. Fiind un mare admirator al lui, mă bucur că în sfârșit am reușit să facem împreună această piesă magică, cu potrivirea perfectă pentru stilurile noastre", a adăugat Keo.

Unul dintre cei mai creativi și originali artiști de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce și interpretează de peste 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, "Amintiri din copilărie", lansat în patru volume între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesă a sa este "Eu beu", însă Pavel Stratan a colaborat și cu artiști importanți din România precum Ioana Ignat, CRBL, Jorge și Anna Lesko. Cel mai recent single lansat de Pavel este "Pentru sănătate,", piesă ce se regăsește pe cel mai recent album al artistului, "Totu-i despre viață".

Cariera lui Keo în România a început în 2005 cu piesa "Azi vii mâine pleci", care a cucerit publicul și topurile de specialitate. După lansarea albumului de debut "Fără Aripi", au urmat single-uri precum "Liber", "În ochii tăi" și "Viață Nouă" (feat. Puya), dar și un album în colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. Artistul s-a făcut remarcat și ca producător și compozitor, lucrând cu diferite nume din industria muzicală.

Citește mai multe despre KeoPavel Stratan
Videoclipuri cu KeoPavel Stratan
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE