Urmărește-ne în Social Media

Pavel Stratan feat. CRBL - Toți avem

"Toți avem" accent moldovenesc când bem, ne spun Pavel Stratan și CRBL într-un nou videoclip asezonat cu dansatoare care mai de care mai provocatoare. Umorul, accentul și rimele se împletesc fără a se împletici, în final mesajul fiind unul descifrabil.

Single-ul "Toți avem" a fost compus în studiourile HaHaHa Production, de către Șerban Cazan, Smiley, Mihai Andrei, iar la versuri au contribuit și Pavel Stratan și CRBL. Videoclipul este semnat de Black Film și regizat de către CRBL și Taz Dongo.

"Am avut odata ocazia să mă întâlnesc cu CRBL în Turcia la o emisiune, de acolo ne-a venit ideea să facem un feat. Fiind invitat la evenimentul de lansare a clipului "Ușor, ușor", am pus la punct restul detaliilor pentru colaborare, unde ni s-a alăturat și Smiley și Șerban. Uite așa, în câteva luni de zile, am finalizat proiectul." - Pavel Stratan

Pavel Stratan și CRBL vor fi prezenți pe 12 septembrie la Romanian Music Awards 2014. În cadrul galei de la Brașov, cei doi vor interpreta live pentru prima dată piesa „Toți avem”.

CRBL este nominalizat în cadrul premiilor muzicale la categoria Best Album, cu „Ce-avem noi aici?”, material discografic pentru care a primit discul de aur. Pavel a lansat în urmă cu câteva luni piesa „Ascultă-ți inima”, un featuring cu băieții de la Bros Project și Shayan.

PUBLICITATE
Comentarii