Urmărește-ne în Social Media

Paulina X Liviu Teodorescu - Nu-s ca fosta ta

Paulina și Liviu Teodorescu au colaborat pentru "Nu-s ca fosta ta", o piesă despre relația cu un om gelos. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Paulina și Liviu Teodorescu, piesa "Nu-s ca fosta ta" are un ritm fermecător, iar influențele balcanice te invită la dans. Cu toate acestea, versurile descriu o relație toxică, în care gelozia și controlul sunt la cote ridicate. Melodia este lansată alături de un videoclip regizat de Letiția Roșculeț.

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compoziție. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie. una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul Paulinei este "Fetița ta de milioane", pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la București din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul "Million Dollar Baby".

Anul trecut, Paulina a lansat "Săraca fată bogată", cel de-al doilea album din carieră. Materialul este o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferință și opulență. Mai bine sărac și fericit decât bogat și trist este ideea despre care cântă protagonista lumii pe care albumul o descrie.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Balkanik Festival lansează seria de petreceri Descântec

Balkanik Festival, eveniment recunoscut pentru atmosfera sa unică, artiștii inediți pe care publicul are ocazia să îi descopere, spiritul incluziv și caracterul de melting pot cultural pentru comunitățile din București, lansează seria de petreceri Descântec, ce vor avea loc o dată pe lună, în București, și vor aduce pe scenă artiști dintre cei prezenți la Balkanik Festival, dar și alți muzicieni din țară și din străinătate.

Publicat

pe

Primele două petreceri Descântec
Primele două petreceri Descântec │ FOTO: Balkanik Festival

Primele evenimente anunțate vor avea loc pe 1 decembrie, cu Taraf de Caliu, și în noaptea de Revelion, cu Paulina.

Primul Descântec va avea loc pe 1 decembrie, odată cu venirea iernii. Cântă și descântă la nJoy Club & Garden Taraf de Caliu (live), împreună cu Ligia Keșișian, poeta și curatoarea Balkanik Festival, (DJ set balcanic, world music și disco) și producătorul de film și fondatorul festivalului Daniel Mitulescu (DJ set world music și lăutăresc).

Foștii membri de la Taraf de Haïdouks, premiați în 2002 cu Premiul BBC World Music pentru cea mai bună trupă din Europa și Orientul Mijlociu, s-au reunit sub numele Taraf de Caliu și vor încânta publicul în prima zi de iarnă pe scena Balkanik Festival #Descântec, alături de Viorica Rudăreasa.

Muzicienii, originari din Clejani, sunt ultima generație de lăutari autentici care fac cunoscută, în întreaga lume, tradiționala muzică lăutărească specifică sudului României. De câțiva ani, acești artiști talentați au revenit în atenția publicului meloman, participând la evenimente culturale de prestigiu din întreaga lume.

Al doilea Descântec începe pe 31 decembrie, la 20:00 și anunță un Revelion memorabil, cu muzică live, cu un concert Paulina, împreună cu trupă live, și DJ seturi ale Ligiei Keșișian și Daniel Mitulescu, plus alte surprize care vor fi anunțate pe parcurs.

Paulina a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artistă care se lasă ghidată de intuiție. Crescută printre casete, aproape de lăutari și oameni creativi, provine dintr-o familie de muzicieni în cadrul căreia a învățat să iubească viața prin artă, printre metaliști și printre lăutari. Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Paulina a devenit cunoscută odată cu lansarea pieselor "Fetița ta de milioane", "București" sau "Cântec de dor", compuse în stilul de început al anilor '90.

Prețuri bilete petreceri Descântec

  • Bilete pentru concertul Taraf de Caliu se găsesc online, la prețul de 80 de lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
  • Bilete pentru concertul Paulina se găsesc online, la prețul de 139 de lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Lifestyle

Liviu Teodorescu a devenit tată - FOTO

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima oară. El și Iulia, soția sa, au devenit părinții unei fetițe pe nume Ecaterina. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Liviu Teodorescu trece prin una dintre cele mai încântătoare perioade din viața sa. Artistul de 30 de ani a devenit tătic pentru prima dată. Iulia, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din liceu, a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Cei doi au numit-o Ecaterina, ca pe bunica Iuliei.

"Bă, băieți, sunt tată! Wow! Este cel mai tare feeling din lume! Nu cred că există nimic care să poată să echivaleze. Niciun succes d-ăsta personal, niciun hit, nimic...În același timp, le facem pe toate în continuare, așa cum le-am făcut până acum. Dar se pare că am găsit o motivație mai puternică", a declarat Liviu Teodorescu pe Instagram.

Liviu și Iulia și-au oficializat relația în 2021 printr-o nuntă de vis. Anul trecut, artistul și-a anunțat fanii că va deveni tătic. Liviu a postat un clip emoționant în care afla magica veste:

"Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest <<Azi>> a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris".

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare