Urmărește-ne în Social Media

Paula Seling - Vals (Dulcea și tandra mea fiară)

Paula Seling a filmat un videoclip de poveste la Palatul Culturii din Iași. Piesa interpretată se numește ”Vals” și este compoziția lui Eugen Doga, pe versurile lui Vica Demici.

"Bună dimineața. Nu-i așa ca va doriți ca săptămâna să înceapă frumos și să o țină tot așa?
Iașiul, orașul marilor iubiri, al marilor idei și al celor șapte coline ne-a inspirat, pe mine și echipa mea, să realizăm un nou videoclip.

Am filmat la Palatului Culturii din Iași și în sala de lectură a Universității Tehnice "Gheorghe Asachi"( votată cea mai frumoasa biblioteca din lume).

Ne-am dorit ca, prin videoclipul nostru, să scoatem în evidență aceste locuri de o frumusețe extraordinară și să-i facem, pe cei ce nu au mai vizitat "dulcele târg al Ieșilor", să își propună asta, pe viitor.

Sunt tare încântată de felul în care a ieșit, iar alăturarea unui cântec capodoperă, considerat valsul secolului trecut și intrat în Patrimoniul UNESCO, unor imagini atât de frumoase, cu încărcătură istorică, a creat o adevărată magie", a declarat Paula Seling.

De-a lungul carierei muzicale, Paula a lansat 16 albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea şi a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Comentarii