Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Paula Seling - Steaua răsare

Paula Seling întâmpină sărbătorile de iarnă lansând colindul ”Steaua răsare”. Potrivit artistei, melodia ”este un duet cu ea însăși”.

Pentru prima dată, melodia beneficiază și de o variantă în limba engleză, făcută de Adina Nelu, pentru a putea fi cântată de oricine.

"Ideea piesei ”Steaua răsare” a pornit de la dorința mea de a face un duet cu o foarte mare soprană româncă pe care o admir si o iubesc, însă, din păcate, Domnia sa nu a putut să-și modifice programul încărcat de sărbători pentru a înregistra, chiar dacă i-a plăcut piesa foarte mult.

Așa că a trebuit să fac duet cu mine însămi pentru a lansa piesa anul acesta. Piesa este extrem de complexă și este prima mea lucrare concepută special pentru voce, cor și orchestră, piese la care am scris în proporție de 90% partitura pentru fiecare instrument și pentru fiecare voce. Am dorit mult să aplic în acest cântec ce am învățat în cei patru ani de compoziție la conservator și pot să recunosc cu mâna pe inimă că în urmă cu cinci ani nu aș fi înțeles cum se scrie o asemenea piesă.

Le mulțumesc lui Andrei Tudor, Emanuel Nastasie, Cristian Faur( el a făcut și mix și master) pentru toată contribuția la scrierea și executarea partiturii de Orchestră, multumesc unei părți din Orchestra Simfonică București, pentru înregistrări, lui Liviu Eleches în al cărui studio au fost făcute înregistrările, lui Radu Bucura pentru regie și montaj și întregul suport și tuturor celor implicați.

Clipul a fost filmat în Teatrul Municipal din Focșani, mulțumiri speciale K1 Project , Radu Fornea și echipei sale, pentru toată contribuția in realizarea videoclipului", spune Paula Seling.

De-a lungul carierei muzicale, Paula a lansat 16 albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea şi a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE