Urmărește-ne în Social Media

Paula Seling - постой!

Paula Seling a lansat "постой!", prima sa piesă în limba rusă. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"постой!" (Rămâi) este compusă de Paula Seling, pe versurile Radmilei Popovici. De aranjamentele muzicale s-a ocupat Alexandru Gorgoș, iar mix & master-ul sunt semnate de Sergiu Teacă. Noua melodie a Paulei este însoțită de un videoclip regizat de Cristi Iacob (CK Foto).

"Pentru cei ce vor avea de reproșat că <<de ce în limba rusă!?!?>>... le răspund că îmi place să mă provoc singură, să explorez noi teritorii și că în câteva zile vom lansa și varianta în limba română. Se pregătește chineza.
De ce Rusă?
Pentru ca mi se pare o limbă dulce, caldă și expresivă. Pentru că are o fremătare și un mod de exprimare ce se potrivesc felului meu de a simți în muzică. Pentru că, de copil, am avut o admirație profundă pentru cultura rusă", a detaliat Paula Seling.

O voce inconfundabilă, o artistă completă cu 18 albume lansate și 20 de ani de carieră, Paula Seling este cu siguranță o figură emblematică a muzicii în România.

Ne-a bucurat inimile în edițiile Cerbului de Aur sau Eurovision la care a participat, ocupând un loc în istoria autohtonă cu una din cele mai bune clasări pe care le-a avut România în aceste competiții internaționale.

Comentarii