Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Paula Seling - O fată cu un pian

Paula Seling a lansat videoclipul noului single ”O fată cu un pian”. Prin această piesă, artista abordează un stil muzical diferit, descris chiar de ea drept ”rap melodic”.

Studentă la secțiunea de Compoziție în cadrul Universității Naționale de Muzică București, Paula Seling a compus linia melodică pe versurile scrise tot de ea, din nevoia de a împărtăși lumii din experiența ei de viață. Norbert Kovacs este cel care s-a ocupat de orchestrație, iar mixul a fost făcut de Florin Sorasan.

Povestea pe ritmuri melodice, prezentată de artistă, vorbește despe ceea ce, în opinia ei, face lumea să existe, și anume iubirea. Ba mai mult de atât, Paula glumește spunând că "O fată cu un pian" este un "featuring" între două personalități muzicale ale sale.

"Piesa 'O fată cu un pian' spune totul despre mine și idealurile spre care mă îndrept, în devenirea mea ca om. Reprezintă tot ce am adunat, până acum, ca experiență de viață, în relațiile cu oamenii. Am abordat, pentru prima oară, într-o piesă, un alt mod de a reda versurile, pe care îl denumesc "Rap melodic", iar piesa este un fel de 'featuring' între două personalități muzicale pe care le exprim. Dragostea ține lumea laolaltă este mesajul esențial. Orice faci pe lumea asta, fă din dragoste și nu ai cum să greșești", a declarat Paula Seling.

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE