Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Paula Seling - Let Go

Paula Seling a lansat un videoclip pentru single-ul, „Let Go”, inspirat din poveștile fetelor care trăiesc povești de dragoste nocive.
Urmărește-ne pe

„'Let go' este o piesă ce vorbește despre momentul în care personajul principal, o fată prinsă într-o relație consumatoare și distructivă, reușește să rupă sforile care-au transformat-o în marionetă. Fata înțelege că a fost atrasă în capcană și, după lungi frământări și lupte interioare, își propune să se smulgă din viața în care fusese închisă ca într-o colivie. Versurile au fost scrise de colega mea de la conservator, de trupă dar și prietena mea bună Adina Nelu care s-a simțit inspirată de linia foarte melodioasă și complexă.”, povestește interpreta.

De compoziția piesei s-a ocupat echipa Tommo Production, alături de care Paula Seling va mai lansa și alte single-uri. Regia poartă semnătura talentatei regizoare Ioana Gomoi. Personajele principale au fost interpretate de actorii Diana Enache și Florin Dara.

„Piesa mi-a fost propusă de Bogdan de la Tommo Production. Nu este prima noastră colaborare, am mai lucrat la încă o piesă superbă pe care urmează să o lansăm împreună la momentul potrivit. „Let go” este scrisă și produsă de Bogdan și de Massi, un alt om de bază al echipei de producție. Cred că au fost unele dintre cele mai eficiente sesiuni de studio, când totul s-a legat ca la carte. Sunt recunoscătoare pentru această experiență frumoasă. O altă întâlnire importantă a fost cu regizoarea Ioana Gomoi și echipa acesteia. Artista are o viziune proaspătă care respectă trend-ul momentului în materie de imagine și creație video. Ioana a redat frumos, în imagini, starea piesei și a surprins exact frământările personajului principal jucat de cei doi actori.”, a mai dezvăluit Paula Seling despre cel mai nou single al ei.

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE