Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Paula Seling - Let Go

Paula Seling a lansat un videoclip pentru single-ul, „Let Go”, inspirat din poveștile fetelor care trăiesc povești de dragoste nocive.

„'Let go' este o piesă ce vorbește despre momentul în care personajul principal, o fată prinsă într-o relație consumatoare și distructivă, reușește să rupă sforile care-au transformat-o în marionetă. Fata înțelege că a fost atrasă în capcană și, după lungi frământări și lupte interioare, își propune să se smulgă din viața în care fusese închisă ca într-o colivie. Versurile au fost scrise de colega mea de la conservator, de trupă dar și prietena mea bună Adina Nelu care s-a simțit inspirată de linia foarte melodioasă și complexă.”, povestește interpreta.

De compoziția piesei s-a ocupat echipa Tommo Production, alături de care Paula Seling va mai lansa și alte single-uri. Regia poartă semnătura talentatei regizoare Ioana Gomoi. Personajele principale au fost interpretate de actorii Diana Enache și Florin Dara.

„Piesa mi-a fost propusă de Bogdan de la Tommo Production. Nu este prima noastră colaborare, am mai lucrat la încă o piesă superbă pe care urmează să o lansăm împreună la momentul potrivit. „Let go” este scrisă și produsă de Bogdan și de Massi, un alt om de bază al echipei de producție. Cred că au fost unele dintre cele mai eficiente sesiuni de studio, când totul s-a legat ca la carte. Sunt recunoscătoare pentru această experiență frumoasă. O altă întâlnire importantă a fost cu regizoarea Ioana Gomoi și echipa acesteia. Artista are o viziune proaspătă care respectă trend-ul momentului în materie de imagine și creație video. Ioana a redat frumos, în imagini, starea piesei și a surprins exact frământările personajului principal jucat de cei doi actori.”, a mai dezvăluit Paula Seling despre cel mai nou single al ei.

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE