Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Paula Seling - Acasă

Paula Seling a lansat videoclipul noului single ”Acasă”, o piesă ”inspirată de starea de dor, de dorința de întoarcere la echilibru, la iubire”. Materialul video a fost filmat în România și Grecia.

Ne-a reprezentat de două ori la Eurovision, a lansat cu puțin timp în urmă single-ul "Solo", iar acum Paula Seling revine cu un videoclip pentru o piesă de suflet, intitulată "Acasă". Materialul video a fost filmat în România și Grecia. În plus, cadrele cu natura au fost filmate în Patagonia și îi aparțin lui Adam Colton, care a fost foarte amabil și a permis folosirea acestora și în clipul Paulei Seling.

"Piesa "Acasa" am scris-o fără să îmi propun, a fost inspirată de starea de dor, de dorința de întoarcere la echilibru, la iubire, la Dumnezeu. A venit...de nicăieri. Are două semnificații: una se referă la ceea ce simte si înțelege fiecare dintre noi despre locul pe care îl numește "acasă", dar și despre întoarcerea la Dumnezeu, cand "acasă" este o stare de bine. Am lucrat la orchestratie cu Andrei Tudor, profesorul meu de Compoziție de la Conservator, dar și colegul meu de scenă. Nu are nici un scop comercial, nu mă aștept să fie difuzată nicăieri, este unul din cântecele scrise din dorința de a vindeca ceva, în suflet, atunci când are nevoie de liniște și de o viziune in echilibru asupra lumii." - Paula Seling

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE