Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Paul McCartney - Who Cares

Paul McCartney a cooptat-o pe actrița americană Emma Stone pentru videoclipul piesei ”Who Cares”. Desprins parcă din lumea filmelor lui Tim Burton, clipul transmite un mesaj pozitiv copiilor și tinerilor care se confruntă cu bullying-ul.

Regizat de Brantley Gutierrez și Ryan Heffington, clipul anti-bullying a fost filmat în întregime cu camere Panavision. ”Who Cares” a fost produs de Creative Visions, un ONG care folosește arta în scopul schimbării unor realități sociale.

”Sper că dacă există copii care au fost supuși bullying-ului, și sunt convins că sunt, poate că atunci când vor asculta piesa și vor umări videoclipul, se vor gândi că nu e atât de rău. E genul de problemă pe care o poți înfrunta și de care poți râde pentru a o depăși”, a declarat Paul McCartney, care, odată cu acest clip, a lansat și campania #WhoCaresIDo.

”Milioane de oameni de pe întreg globul se simt singuri, constrânși - și cred că nimănui nu îi pasă de asta. Intenția noastră cu această campanie este de a folosi forța mesajului acestei piese pentru a ne inspira să le arătăm celor din jur că ne pasă”, a transmis fondatoarea Creative Visions, Kathy Eldon.

Noul single ”Who Cares se regăsește pe albumul ”Egypt Station”, cel de-al 17-lea disc solo al fostului membru The Beatles. Materialul a fost lansat pe 7 septembrie, la 5 ani de la LP-ul anterior, ”New”, și a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200. Paul McCartney nu mai reușise de mult să atingă această performanță, ultimul său Number One în clasamentul general Billboard fiind obținut în 1982 cu albumul ”Tug of War”.

Citește mai multe despre Paul McCartney
Videoclipuri cu Paul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE