Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Paul McCartney feat. Michael Jackson - Say Say Say (Remix 2015)

Paul McCartney a lansat videoclipul unui remix al duetului său din '83 cu Michael Jackson, ”Say Say Say”. Noua versiune a piesei este inclusă pe albumul remasterizat ”Pipes of Peace”.

Paul McCartney readuce în actualitate o piesă lansată inițial în 1983. Înregistrată împreună cu Michael Jackson în perioada de producție a albumului ”Tug of War” (1982), single-ul ”Say Say Say” a devenit Number One în SUA, Canada, Norvegia și Suedia, fiind certificat cu aur în decembrie 1983 pentru vânzări ce au depășit un milion de copii.

Duetul beneficiază acum de un remix, promovat printr-un videoclip regizat de Ryan Huffington. Noua versiune a piesei este inclusă pe o ediție remasterizată a albumului ”Pipes of Peace”, lansată pe 2 octombrie.

Descris în Guinness World Records drept “compozitorul care a înregistrat cele mai mari vânzări din toate timpurile”, fostul membru Beatles a acumulat în palmares 60 de discuri de aur, având la activ peste 100 de albume vândute. Paul McCartney nu a uitat gustul chitării, demonstrând că la cei 73 de ani ai săi, rock-ul încă îl menține tânăr. În 2013, Paul McCartney a lansat cel de-al 16-lea material discografic, ”New”, un album compus integral din compoziții noi. Discul a urcat până pe poziția a 3-a în topurile US Billboard 200 și UK Albums.

Citește mai multe despre Michael JacksonPaul McCartney
Videoclipuri cu Michael JacksonPaul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE