Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Paul McCartney - Early Days

Inspirat de anii de început ai carierei, Paul McCartney a compus "Early Days", o baladă nostalgică despre primii pași făcuți în muzică alături de John Lennon. În videoclipul alb-negru regizat de Vincent Haycock apare și Johnny Depp, acesta fiind cel de-al 3-lea clip Paul McCartney în care actorul este prezent, după "My Valentine" și "Queenie Eye".
Urmărește-ne pe

"Early Days" este una dintre piesele cu greutate de pe noul album Paul McCartney, "New". Cu toate aceastea, fostul membru Beatles nu avea în plan să lanseze un videoclip.

"Atunci când am o piesă nu mă gândesc la videoclip. Sunt convins că unii au în minte clipul, dar eu nu. Eu mă gândesc doar la piesă, mai întâi la compoziție și apoi la înregistrarea ei. "

Când regizorul Vincent Haycock i-a trimis însă câteva sugestii de clip, Paul s-a răzgândit și a luat în considerare realizarea unui video.

"E o piesă melancolică pentru mine, despre mine și John în perioada de început și nu mă gândeam la vreun clip. Dar Vincent a venit la mine cu o idee grozavă: în loc să avem tineri actori care să ne imite pe mine și pe John în adolescență, bătând străzile din Liverpool cu chitările pe spate, cum ar fi dacă am prezenta oricare 2 muzicieni la început de carieră? Mi s-a părut o idee cool", a povestit Paul McCartney pentru revista Rolling Stone.

Așa s-a luat decizia de a filma noul videoclip Paul McCartney - "Early Days", în care apare și bunul său prieten, Johnny Depp.

Citește mai multe despre Johnny DeppPaul McCartney
Videoclipuri cu Johnny DeppPaul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE