Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Paul McCartney - Early Days

Inspirat de anii de început ai carierei, Paul McCartney a compus "Early Days", o baladă nostalgică despre primii pași făcuți în muzică alături de John Lennon. În videoclipul alb-negru regizat de Vincent Haycock apare și Johnny Depp, acesta fiind cel de-al 3-lea clip Paul McCartney în care actorul este prezent, după "My Valentine" și "Queenie Eye".

"Early Days" este una dintre piesele cu greutate de pe noul album Paul McCartney, "New". Cu toate aceastea, fostul membru Beatles nu avea în plan să lanseze un videoclip.

"Atunci când am o piesă nu mă gândesc la videoclip. Sunt convins că unii au în minte clipul, dar eu nu. Eu mă gândesc doar la piesă, mai întâi la compoziție și apoi la înregistrarea ei. "

Când regizorul Vincent Haycock i-a trimis însă câteva sugestii de clip, Paul s-a răzgândit și a luat în considerare realizarea unui video.

"E o piesă melancolică pentru mine, despre mine și John în perioada de început și nu mă gândeam la vreun clip. Dar Vincent a venit la mine cu o idee grozavă: în loc să avem tineri actori care să ne imite pe mine și pe John în adolescență, bătând străzile din Liverpool cu chitările pe spate, cum ar fi dacă am prezenta oricare 2 muzicieni la început de carieră? Mi s-a părut o idee cool", a povestit Paul McCartney pentru revista Rolling Stone.

Așa s-a luat decizia de a filma noul videoclip Paul McCartney - "Early Days", în care apare și bunul său prieten, Johnny Depp.

Citește mai multe despre Johnny DeppPaul McCartney
Videoclipuri cu Johnny DeppPaul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE