Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Paul McCartney - Come On To Me

”Come On To Me”, primul single extras de pe cel mai recent album al lui Paul McCartney, este ”asezonat” cu un videoclip ce va face publicul să zâmbească aproape involuntar.

După videoclipul controversatei piese ”Fuh You”, Paul McCartney revine cu o melodie la fel de bine produsă pentru intrat pe radio, dar cu un sound ceva mai rock and roll. ”Come On To Me” este, ca și anteriorul single, o piesă despre relații, al cărei ritm te pune în mișcare imediat. De aici a venit, probabil, și ideea videoclipului: un polițist de culoare mai rotofei nu se poate opri din dansat când ascultă această melodie.

Noul single al lui Paul McCartney se regăsește pe albumul ”Egypt Station”, cel de-al 17-lea disc solo al fostului membru The Beatles. Materialul a fost lansat pe 7 septembrie, la 5 ani de la LP-ul anterior, ”New”, și a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200. Paul McCartney nu mai reușise de mult să atingă această performanță, ultimul său Number One în clasamentul general Billboard fiind obținut în 1982 cu albumul ”Tug of War”.

McCartney va promova piesele de pe albumul ”Egypt Station” în cadrul unei serii de concerte ce vor avea loc în UK, în luna decembrie. Mini-turneul se va desfășura sub titulatura ”Freshen Up” (”Reîmprospătat”).

”Am împrospătat show-ul de la ultimele noastre concerte și suntem (McCartney și trupa sa) entuziasmați să cântăm câteva din piesele noi alături de favoritele publicului”, a declarat artistul.

Citește mai multe despre Paul McCartney
Videoclipuri cu Paul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE