Urmărește-ne în Social Media

Paul Damixie feat. L.A. James - Rum & Coke

După ce a intrat în topul Maxima FM din Spania, Paul Damixie lansează videoclipul piesei „Rum & Coke”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Paul Damixie lansează “Rum & Coke” feat. L.A. James, o piesă estivală, o poveste contemporană despre iubire, libertate și vacanță, care va încinge atmosfera din cluburi. Piesă a fost ascultată în premieră la Maxima FM, radioul dance numărul 1 din Spania, unde a intrat deja în top 50, alături de artiști internaționali consacrați.

“Mă bucur enorm că ajung în Spania din nou cu o piesă românească. Sunt uimit că «Rum & Coke» este în acest moment în top înaintea unor artiști ca Lost Frequencies, Afrojack sau Sigala. Sper din toată inima să depășească performanță piesei «Get Lost»”, povestește Paul Damixie.

“Rum & Coke” este a doua piesă a lui Paul Damixie produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată alături de Cat Music care întră în topul Maxima FM, după “Get Lost”, lansată anul trecut. Paul a filmat videoclipul single-ului în club Fabrique Madrid, Ibiza și în Statele Unite, în pauza dintre două festivaluri internaționale, Neversea și Untold, unde a mixat pe main stage, respectiv Time Stage, fiind parte dintr-un line-up care i-a cuprins și pe Axwell și Ingrosso, The Script, Armin Van Buuren, Hedkandi, Oxia, Swanky Tunes sau Tom Novy.

Paul Damixie este producător, remixer și DJ. Cu un feeling extraordinar pentru remixuri, el este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Primul single lansat de către artist, “Get Lost”, a fost în topul căutărilor din Shazam România și Rusia și s-a viralizat pe Spotify în Statele Unite ale Americii, unde are în prezent peste 7 milioane de plays. Spania a fost și ea cucerită de către artist, unde single-ul a intrat în top 10 în playlist-ul Maxima FM. Paul a făcut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din România – Radio Killer, care a reușit să cucerească industria muzicală locală și internațională cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart”.

Comentarii