Urmărește-ne în Social Media

Paul Damixie feat Feli - Time

Paul Damixie și Feli lansează un nou videoclip pentru piesa „Time”, care a fost compusă de cei doi artiști împreună cu Smiley și Șerban Cazan. Videoclipul a fost filmat în Delta Dunării și regizat de SAN.

DJ-ul Paul Damixie și Feli au lansat în urmă cu două luni single-ul„Time”, care vine acum însoțit de un videoclip filmat în Delta Dunării. Piesa a fost produsă de Paul Golub, Felicia Donose, Andrei Maria (Smiley) și Serban Cazan, în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul a fost regizat de SAN.

"Sunt bucuros pentru lansarea clipului și pentru că am avut șansa să lucrez cu Feli, o voce extraordinar, foarte dragă mie. Filmările clipului au fost o adevărată aventură. Totul s-a întâmplat contracronometru, dar ne-am distrat foarte tare și am văzut și filmat niste piesaje extraordinar de frumoase. A ieșit un clip foarte cool, care se potrivește perfect cu piesa", a spus Paul Damixie.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, single-ul „Creioane colorate”a fost numărul 1 în topul difuzărilor pe radio, iar vocea artistei a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

PUBLICITATE
Comentarii