BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Passenger - If You Go

Passenger a lansat un nou videoclip, de această dată, pentru single-ul „If You Go”.

Videoclipul a fost realizat de Jarrad Seng și cuprinde imagini din Australia. Noul single este extras de pe album, după cum a afirmat Passenger într-un post de pe un site de socializare.

„Piesa vorbește despre toate etapele dintr-o relație și despre momentul când te îndrăgostești. Dar mai înseamnă și faptul că ești prezent și trăiești din plin cele mai simple și frumoase momente din viață.” a declarat Passenger

Passenger a început seria de demo-uri cu piesa „Thunder and Lightning” și a continuat cu „Let Me Dream A While” și „Someday”. Anul trecut, artistul englez a lansat discul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Materialul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE