Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Passenger - If You Go

Passenger a lansat un nou videoclip, de această dată, pentru single-ul „If You Go”.

Videoclipul a fost realizat de Jarrad Seng și cuprinde imagini din Australia. Noul single este extras de pe album, după cum a afirmat Passenger într-un post de pe un site de socializare.

„Piesa vorbește despre toate etapele dintr-o relație și despre momentul când te îndrăgostești. Dar mai înseamnă și faptul că ești prezent și trăiești din plin cele mai simple și frumoase momente din viață.” a declarat Passenger

Passenger a început seria de demo-uri cu piesa „Thunder and Lightning” și a continuat cu „Let Me Dream A While” și „Someday”. Anul trecut, artistul englez a lansat discul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Materialul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE