Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Passenger - Vincent (cover Don McLean)

Passenger încheie seria cover-urilor nocturne cu o nouă versiune a piesei ”Vincent”. În versiune originală, melodia este interpretată de artistul de muzică folk Don McLean, acesta compunând piesa pentru a-i aduce un tribut pictorului post-impresionist Vincent van Gogh.

”Bună tuturor!!

Sper că ați avut cu toții o săptămână grozavă (...)

Am vrut să vă împărtășesc un ultim video de duminică seara..

Aceasta este una dintre piesele mele preferate din toate timpurile și, din punctul meu de vedere, este o capodoperă. Tocmai din acest motiv am crezut că e o piesă pe care nu ar trebui să o reinterpretez, considerând-o a fi una dintre ”clasicele de neatins”...dar până la urmă am înregistrat coverul acesta....îmi pare rău...sper că nu am stricat piesa.

Am abordat melodia într-un stil diferit, comparativ cu celelalte cover-uri..

În primul rând, sunt doar eu cu chitara, pentru că am simțit că versurile și linia melodică au nevoie de cât mai mult spațiu posibil. Clipul este, de asemenea, foarte simplu. Sunt doar imagini cu lacul din partea de nord a Angliei. Cred că atunci când ai o piesă atât de perfectă ca aceasta, simplitatea e cheia...”, a scris Passenger într-un mesaj ce însoțește noul videoclip.

Coverul piesei ”Vincent” încheie proiectul clipurilor de duminică seara, în cadrul căruia Passenger realiza la fiecare final de săptămână câte o reinterpretare a unei piese dragi lui. Toate cover-urile înregistrate din octombrie 2016 până în prezent se regăsesc pe canalul de YouTube al artistului. De asemenea, versiunile de studio au fost incluse pe un album, intitulat ”Sunday Night Sessions”. Discul poate fi achiziționat online de pe Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal și de pe site-ul oficial al artistului.

Cel mai recent album cu piese originale al lui Passenger se numește “Young as the Morning, Old as the Sea”. Discul a fost lansat în septembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE