Urmărește-ne în Social Media

Passenger - The Boy Who Cried Wolf

Passenger a lansat videoclipul noului single "The Boy Who Cried Wolf". Piesa este extrasă de pe albumul cu același titlu, lansat luna aceasta.

”Bună, tuturor!

Așa cum v-am promis, iată videoclipul oficial al piesei “The Boy Who Cried Wolf”. Îi mulțumesc din inimă lui Matthew Robins pentru multele ore dedicate realizării clipului și pentru faptul că l-a terminat atât de repede. Ce om talentat!

Sper să vă placă și vouă la fel de mult ca și nouă”, a scris Passenger în mesajul ce însoțește noul videoclip.

The Boy Who Cried Wolf” denumește cel de-al 8-lea album de studio al lui Passenger. Discul a fost lansat pe 28 iulie și poate fi comandat în format digital, CD sau vinil.

Tracklist ”The Boy Who Cried Wolf” - Passenger: 

  1. Simple Song
  2. Sweet Louise
  3. The Boy Who Cried Wolf
  4. Walls
  5. Setting Suns
  6. And I Love Her
  7. Someday
  8. In The End
  9. Thunder and Lightning
  10. Lanterns

Anterior acestui album, Passenger a lansat LP-ul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Discul a apărut în septembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

PUBLICITATE
Comentarii