Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Someday

Passenger a lansat un clip de promovare pentru piesa ”Someday”. Videoclipul a fost filmat în Queensland, fiind regizat de Jarrad Seng.

Passenger a încheiat seria cover-urilor săptămânale pentru a începe o nouă rubrică. În perioada următoare, artistul britanic va lansa demo-uri și piese în lucru, ce ar putea intra pe viitorul său material discografic. Melodia cu care a dat startul acestui nou proiect săptămânal a fost ”Thunder and Lightning”, urmând apoi ”Let Me Dream A While”. Cel mai recent single se numește ”Someday”.

”Am compus piesa (”Someday”) anul trecut, pe o insuliță de pe coasta Thailandei. Eram destul de extenuat, pentru că tocmai terminasem de înregistrat “Young as the morning" în Noua Zeelandă și turneul din Australia, așa că m-am hotărât să mă opresc și să mă relaxez pentru câteva zile, înainte să mă întorc acasă”, a detaliat Passenger.

Anul trecut, artistul englez a lansat discul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Materialul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

PUBLICITATE
Comentarii