Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Passenger - Simple Song

Uneori, o piesă simplă poate capta mai multă emoție decât o melodie cu o producție ce abundă în artificii. Este și cazul noului single al lui Passenger, ”Simple Song”, o animație ingenuă realizată de Matthew Robins

”Am vrut să vă împărtășesc acest clip de pe albumul ”The Boy Who Cried Wolf”. Noul video a fost realizat pentru piesa ”Simple Song” și a fost creat de incredibilul artist Matthew Robins”, a detaliat Passenger în descrierea clipului.

Albumul ”The Boy Who Cried Wolf” este cel de-al 8-lea material de studio al lui Passenger. Discul a fost lansat pe 28 iulie și poate fi comandat în format digital, CD sau vinil.

Tracklist ”The Boy Who Cried Wolf” - Passenger: 

  1. Simple Song
  2. Sweet Louise
  3. The Boy Who Cried Wolf
  4. Walls
  5. Setting Suns
  6. And I Love Her
  7. Someday
  8. In The End
  9. Thunder and Lightning
  10. Lanterns

Anterior acestui album, Passenger a lansat LP-ul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Discul a apărut în septembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE