Urmărește-ne în Social Media

Passenger - New Until It's Old

Passenger meditează asupra efemerității condiției umane într-un videoclip simplu, filmat aparent ad-hoc. Cu chitara în brațe, artistul ne amintește că totul e nou, până se învechește (”New Until It's Old”).

Aflat în turneu în ”frumoasa” Argentina, după cum o descrie însuși artistul, Passenger găsește răgaz și pentru a filma un nou videoclip.

”Astăzi treceam prin Andes în drum spre Chile pentru a începe turneul pe care îl am programat acolo. Până ajung la destinație, vă invit să ascultați o nouă piesă - se numește ”New Until It's Old”, iar videoclipul a fost filmat pe o barcă în Rosario.”

Noua sa melodie nu este inclusă încă pe niciun album. Ultimul disc al lui Passenger a fost lansat în vara anului trecut, pe 31 august. Materialul s-a intitulat ”Runaway” și a inclus 10 piese noi, toate compuse de Passenger.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa ”Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii