Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Passenger - Let's Go

Passenger ne arată care este atmosfera de turneu într-un videoclip filmat chiar de el și cei trei muzicieni ce îl însoțesc în concerte. Noul single al artistului se numește ”Let's Go” și este extras de pe albumul ”Runaway”.
Urmărește-ne pe

”Întregul videoclip (”Let's Go”) a fost filmat cu o cameră veche super 8 pe care am împrumutat-o de la Jarrad Seng. Ideea era să o avem în preajmă și ar rămâne la latitudinea fiecăruia din noi patru să o luăm din când în când și să filmăm momente din aventura noastră.

Chestia e că, dacă nu ești expert, este foarte dificil să-ți dai seama dacă aparatul funcționează sau nu, așa că nu aveam idee dacă am făcut bine ce-am făcut și dacă a rămas ceva demn de arătat publicului ... Din fericire, a funcționat, iar videoclipul este rezultatul”, a detaliat Passenger.

Let's Go” se regăsește pe albumul ”Runaway”, lansat pe 31 august. Discul include 10 piese noi, toate compuse de Passenger.

Tracklist Passenger - ”Runaway”:

  1. Hell Or High Water
  2. Why Can't I Change
  3. Heart To Love
  4. Let's Go
  5. He Leaves You Cold
  6. Ghost Town
  7. Runaway
  8. Eagle Bear Buffalo
  9. To Be Free
  10. Survivors

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa ”Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE