Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Hell Or High Water

Passenger a lansat o nouă piesă, intitulată ”Hell Or High Water”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat și produs de Jarrad Seng și Mike Rosenberg.

”Bună tuturor !!!

Sper că sunteți cu toții bine.

A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit....am luat o pauză de câteva luni și a fost super, aveam nevoie să mă relaxez.

Am fost, de asemenea, extrem de ocupați, am lucrat la niște proiecte și nu vă pot spune cât de entuziasmat sunt că o să vi le pot împărtăși în curând...

Pentru început, iată noul meu single ”Hell Or High Water”.

Această piesă m-a urmărit ceva timp și sunt foarte fericit să o scot în sfârșit în lume. Sunt foarte mândru de ea și sper din suflet să vă placă !

Multă iubire,

Mike”

Hell Or High Water” ar putea fi, așadar, primul single de pe un nou album Passenger. Artistul este, se pare, extrem de creativ în această perioadă, albumul anterior, ”The Boy Who Cried Wolf”, fiind lansat în luna iulie a anului trecut.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii