Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Heart To Love

”Am căutat diamante într-un maldăr de cărbuni”, ne spune Passenger în versurile noului său single, ”Heart To Love”. Piesa vorbește despre căutarea iubirii și ne este prezentată împreună cu un videoclip filmat în Las Vegas.

”Sunt încântat să am oportunitatea de a vă împărtăși cel de-al 4-lea videoclip de pe noul album “Runaway” !!

Se numește ”Heart To Love” și mă simt foarte bine că pot, în sfârșit, să prezint piesa asta lumii...E o piesă pe care am compus-o în urmă cu câțiva ani și care a fost lăsată în așteptare pentru multă vreme. Am tot încercat să o înregistrăm, dar dintr-un motiv sau altul ceva nu se potrivea..până acum..

A fost foarte interesant să facem videoclipul...l-am filmat în Las Vegas și am avut la dispoziție doar o seară / o singură șansă pentru a-l filma.” - Passenger

Albumul ”Runaway” va fi lansat pe 31 august. Discul include 10 piese noi, toate compuse de Passenger.

Tracklist ”Runaway” - Passenger:

  1. Hell Or High Water
  2. Why Can't I Change
  3. Heart To Love
  4. Let's Go
  5. He Leaves You Cold
  6. Ghost Town
  7. Runaway
  8. Eagle Bear Buffalo
  9. To Be Free
  10. Survivors

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii