Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Ghost Town

Passenger continuă promovarea albumului ”Runaway” cu piesa ”Ghost Town”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip apăsător, filmat în Detroit.

”Acesta este cel de-al 7-lea videoclip din seria “Runaway”. A fost filmat în Detroit și se numește ”Ghost Town” (..).

Am filmat două zile și a fost o experiență copleșitoare. Am condus pe străzi lăturalnice, care au condus la un moemnt dat la cartiere aglomerate, și am intrat în case abandonate, pline încă de lucrurile oamenilor care au locuit acolo cândva. A fost foarte trist, iar zilele au fost apăsătoare. Sper că am capturat ceva din atmosfera asta în videoclip”, a detaliat Passenger.

Ghost Town” se regăsește pe albumul ”Runaway”, lansat pe 31 august. Discul include 10 piese noi, toate compuse de Passenger.

Tracklist ”Runaway” - Passenger:

  1. Hell Or High Water
  2. Why Can't I Change
  3. Heart To Love
  4. Let's Go
  5. He Leaves You Cold
  6. Ghost Town
  7. Runaway
  8. Eagle Bear Buffalo
  9. To Be Free
  10. Survivors

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii