Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Passenger - Fear Of Fear

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Fear Of Fear”. Piesa este extrasă de pe albumul “Whispers II”, o continuare a discului lansat în 2014.

Fear Of Fear” este o nouă piesă Passenger care abordează un subiect sensibil. Versurile melodiei vorbesc despre tendința oamenilor de a-și ascunde fricile în spatele consumului de alcool, tutun și droguri, îndemnul artistului fiind de a conștientiza aceste mecanisme de apărare. Videoclipul regizat de Bryan Dos Reis ilustrează această idee, scenariul fiind plasat într-un context uzual: un pub, locul în care oamenii se întâlnesc pentru a socializa și a uita de probleme.

Noul single este extras de pe cel de-al 6-lea album de studio Passenger, “Whispers II”, ce va fi lansat pe piață pe 20 aprilie 2015 prin intermediul casei de discuri Black Crow Records.

Tracklist “Whispers II”:

 1. Fear of Fear
 2. Catch in the Dark
 3. A Thousand Matches
 4. I’ll Be Your Man
 5. Travelling Alone
 6. David
 7. Words
 8. The Way That I Need You
 9. Strangers
 10. Nothing’s Changed

Deluxe Edition

 1. Two Hands (Acoustic)
 2. Stolen Toys (Acoustic)
 3. The Way It Goes (Acoustic)
 4. Settled (Acoustic)
 5. Timber and Coal (Acoustic)
 6. Darkest Days (Acoustic)

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Hitul „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de copii în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, ce a reușit în cele din urmă să ajungă la urechile publicului.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE