Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Passenger - A Change is Gonna Come (cover Sam Cooke)

Passenger a înregistrat un cover după cunoscutul hit al lui Sam Cooke, ”A Change is Gonna Come”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Piesa ”A Change is Gonna Come” a fost înregistrată de Sam Cooke în 1964, fiind inspirată de un episod neplăcut din viața sa, ce l-a făcut să mediteze asupra problemei discriminării rasiale. Melodia a devenit ulterior imnul Mișcării Drepturilor Civile, în 2005 fiind plasată pe poziția a 12-a în Top 500 Cele mai bune piese ale tuturor timpurilor, clasament realizat prin sondaj de revista Rolling Stone.

Noua versiune a piesei, înregistrată de Passenger, păstrează întocmai linia melodică originală, readucând în actualitate mesajul transmis prin versuri. Coverul este acompaniat de un videoclip filmat la Lake Placid, în New York.

Anul trecut, Passenger a lansat discul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Materialul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE