Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Pasha Parfeny - Chișinău - Verona

Pasha Parfeny, reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Eurovision 2012, a lansat videoclipul noului single ”Chișinău - Verona”.

Pasha Parfeny, ajuns cunoscut prin intermediul participării la Eurovision din 2012, a pornit într-o nouă cursă muzicală lansând videoclipul "Chișinău-Verona". Pasha cântă cu a sa chitară la ieșirea din capitala Republicii Moldova și declară că este "un simplu moldovean, cu un pian și un motan".

Videoclipul este regizat de către Octavian Kobzzon Malai, unul dintre cei mai cunoscuti regizori din Moldova, iar piesa "Chișinău-Verona" este compusă de către Pasha Parfeny și Iuliana Scutaru, personajul principal din videoclipul "Te iubesc", videoclip pe care cei doi l-au filmat chiar în Verona. Pasha Parfeny a colaborat pentru single-ul "Chișinău-Verona" și cu Aliona Munteanu, fosta concurenta de la Vocea României înregistrând backing-vocals pentru această piesă.

Legăturile lui Pasha cu România s-au concretizat prin participarea la numeroase festivaluri-concurs, printre care Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia. Artistul a reprezentat Moldova în cadrul Eurovision 2012 cu piesa "Lăutar".

Citește mai multe despre Pasha Parfeny
Videoclipuri cu Pasha Parfeny
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE