Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Pasha Parfeny - Chișinău - Verona

Pasha Parfeny, reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Eurovision 2012, a lansat videoclipul noului single ”Chișinău - Verona”.

Pasha Parfeny, ajuns cunoscut prin intermediul participării la Eurovision din 2012, a pornit într-o nouă cursă muzicală lansând videoclipul "Chișinău-Verona". Pasha cântă cu a sa chitară la ieșirea din capitala Republicii Moldova și declară că este "un simplu moldovean, cu un pian și un motan".

Videoclipul este regizat de către Octavian Kobzzon Malai, unul dintre cei mai cunoscuti regizori din Moldova, iar piesa "Chișinău-Verona" este compusă de către Pasha Parfeny și Iuliana Scutaru, personajul principal din videoclipul "Te iubesc", videoclip pe care cei doi l-au filmat chiar în Verona. Pasha Parfeny a colaborat pentru single-ul "Chișinău-Verona" și cu Aliona Munteanu, fosta concurenta de la Vocea României înregistrând backing-vocals pentru această piesă.

Legăturile lui Pasha cu România s-au concretizat prin participarea la numeroase festivaluri-concurs, printre care Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia. Artistul a reprezentat Moldova în cadrul Eurovision 2012 cu piesa "Lăutar".

Citește mai multe despre Pasha Parfeny
Videoclipuri cu Pasha Parfeny
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE