Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Parov Stelar - Mambo Rap

Noul single al lui Parov Stelar, ”Mambo Rap”, captează electricitatea unui ritm căruia nu-i poți rezista. Pentru a transmite mai bine această stare, în forma ei pură, a hotărât ca în videoclip să ne arate cum se poate dansa pe această melodie.

Tânărul care dansează în videoclipul ”Mambo Rap” se numește Fik-Shun Stegall și a fost ales personal de Parov Stelar. Acesta l-a considerat cel mai bun dansator dintre cei înscriși în ”Mambo Rap Dance Challenge”, un concurs lansat pentru fanii artistului. Participanții au trimis înregistrări cu ei dansând pe ritmul piesei ”Mambo Rap”, cea mai inedită coregrafie fiind premiată cu apariția în noul videoclip al lui Parov Stelar.

Piesa ”Mambo Rap” nu se regăsește momentan pe niciun album, dar poate fi achiziționată ca single de pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Napster, Tidal, Google Play.

Anul trecut, Parov Stelar a lansat albumul "The Burning Spider”. Acesta a fost prezentat și publicului din România, în cadrul concertului susținut pe 16 iunie la Arenele Romane.

Marcus Fuereder, sau Parov Stelar pe scenă, provine din Austria, însă e celebru în toată lumea. Considerat fondatorul stilului “Electro Swing”, Parov Stelar Band a creat muzică și pentru filme, reclame și seriale. "Kiss Kiss" și "Rough Cuts" i-au creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic și o abordare diferită asupra producției muzicale, precum și combinații surprinzătoare de stiluri. Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015) și peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja împământenit în marile comunități de fani.

Citește mai multe despre Parov Stelar Band
Videoclipuri cu Parov Stelar Band
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE