Urmărește-ne în Social Media

Parov Stelar - Crush & Crumble

Parov Stelar are metoda ideală de a ieși din rutină - o bine meritată porție de jazz, ca în zilele bune ale anilor '20. Noul single ”Crush & Crumble” vine cu un videoclip de acum, o muzică de atunci și o stare de dans ce ar ridica din scaun și pe cel mai plictisit ascultător.

Noul single "Crush & Crumble" anunță și un viitor album, intitulat "VOODOO SONIC". Discul va fi lansat pe piață pe 27 noiembrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul artistului.

"VOODOO SONIC" include 18 piese și se lansează în format de dublu-vinyl și ca digipack, pe două CD-uri.

În 2017, Parov Stelar lansa aclamatul album "The Burning Spider", ce a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Austria. Acesta a fost prezentat și publicului din România, în cadrul concertului susținut pe 16 iunie la Arenele Romane.

Marcus Fuereder, sau Parov Stelar pe scenă, provine din Austria, însă e celebru în toată lumea. Considerat fondatorul stilului “Electro Swing”, Parov Stelar Band a creat muzică și pentru filme, reclame și seriale. "Kiss Kiss" și "Rough Cuts" i-au creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic și o abordare diferită asupra producției muzicale, precum și combinații surprinzătoare de stiluri. Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015) și peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja împământenit în marile comunități de fani.

 

Comentarii