Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Videoclip oficial: Parov Stelar - Beauty Mark ft. Anduze

Parov Stelar a lansat un videoclip nou, ce are în spate o echipă de producție din România. Piesa promovată se numește ”Beauty Mark” și este extrasă de pe cel mai recent album al lui Marcus Fuereder, "The Burning Spider”.

”Sunt mândru de acest videoclip”, a scris Parov Stelar pe pagina sa de Facebook, invitându-și fanii să urmărească vizualul piesei ”Beauty Mark”.

În spatele acestui nou video, de care Parov Stelar este mândru, se află o echipă de români talentați. Regizorul clipului a fost Hypno, a.k.a. Bogdan Moldoveanu, DOP-ul este semnat de Alexandru Dorobanțu, zis și Ate, iar modelul din videoclip este Virginia Usiku, o apariție de efect în peisajul modei românești, cunoscută pentru colaborări cu designeri de renume, precum Mădălina Dorobanțu (Pas du Tout), Alchemy, Ioana Ciolacu, Marie Ollie, Musette, Argo by Andreea Buga.

Marcus Fuereder, sau Parov Stelar pe scenă, provine din Austria, însă e celebru în toată lumea. Considerat fondatorul stilului “Electro Swing”, Parov Stelar Band a creat muzică și pentru filme, reclame și seriale. "Kiss Kiss" și "Rough Cuts" i-au creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic și o abordare diferită asupra producției muzicale, precum și combinații surprinzătoare de stiluri. Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015) și peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja împământenit în marile comunități de fani.

Cel mai recent material de studio, "The Burning Spider”, este un mix de Grandpa's Groove, Mama Talkin' și Cuba Libre, plus ritmuri blues ce amintesc de Muddy Waters și Lightning Hopkins. Albumul a fost prezentat și publicului din România, în cadrul concertului susținut pe 16 iunie la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Parov Stelar Band
Videoclipuri cu Parov Stelar Band
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE