Urmărește-ne în Social Media

Parkway Drive - Prey

Parkway Drive se pregăteşte de lansarea albumului cu numărul 6 prin debutul single-ului "Prey". Piesa primeşte un videoclip cu abordare vizuală old school, cu accent pus pe cadre cu artiştii, îmbinate cu picturi celebre. Vă invităm să admiraţi acest material vizual în articol.

"Prey" promovează viitorul release al trupei australiene, "Reverence" care soseşte pe 4 mai prin casa de discuri Epitaph. Este al treilea single de pe album, după "Wishing Wells" şi "The Void". Vizualul duce cu gândul la creaţiile celor de la Five Finger Death Punch sau Avenged Sevenfold. Între cadre pline de energie cu fiecare membru al trupei cântând frenetic la instrumentul preferat vedem picturi celebre şi un efect de celuloid care se dizolvă.

Refrenul "Prey" apare cu litere de o şchioapă pe ecran, întipărindu-se rapid în mintea ascultătorului. Asemenea mesajelor profunde ale solistului Machine Head şi vocalul Parkway Drive îşi transformă vocea pentru a recita mesaje cu impact spre final. Totul este urmat de un ritm nervos care i-ar face şi pe Slipknot geloşi. După acel breakdown mai calm urmează secţiunea care se va lăsa cu moshing şi headbanging la concerte.

Noul album "Reverence" vine după cel din 2015, "Ire", iar Parkway Drive a promis "cele mai devastatoare melodii de până acum" pentru noul disc. LP-ul este influenţat de tragediile suferite de cei dragi ai muzicienilor în ultimii ani. Două persoane dragi au trecut în nefiinţă, iar liderul grupului Winston McCall afirmă că acea senzaţie de pierdere şi durere a fost canalizată spre muzică.

Dintre picturile celebre mai sus menţionate o remarcăm pe faimoasa "Crearea lui Adam", o pictură clasică a lui Michelangelo deghizată într-o altă operă. Experţii o datează în perioada anilor 1500. Parkway Drive se află în turneu în acest moment şi va ajunge în Marea Britanie în această vară, cântând împreună cu Avenged Sevenfold, Guns N'Roses şi Ozzy Osbourne.

Parkway Drive este o trupă australiană de metalcore, înfiinţată în anul 2003. Ultimele 4 albume ale sale au ajuns în top 10 al clasamentelor Australiene ARIA. Ultimul disc, "Ire" a vândut peste 235.000 de unităţi până în decembrie anul trecut. Muzicienii au cântat la noi în ţară în 2011 în Club Fabrica şi în 2017 la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii