Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: paris jackson - eyelids ft. andy hull

Paris Jackson a lansat piesa "eyelids", o colaborare cu Andy Hull, solistul trupei Manchester Orchestra. Melodia beneficiază de un videoclip emoționant, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Paris Jackson a lucrat cu Hull pe tot parcursul procesului de scriere, producere și înregistrare a albumului ei de debut "Wilted", care a fost lansat în noiembrie 2020. La vremea respectivă, muziciana ne făcea cunoștință cu noul material discografic prin piesa "let down". Jackson a fost cucerită experiența muzicală a lui Andy Hull:

"Manchester Orchestra a fost coloana sonoră a celei mai importante perioade din viața mea în ceea ce privește durerea și transformarea în persoana care sunt astăzi", a spus Paris Jackson pentru publicația Billboard.

Andy Hull a acompaniat-o pe tânăra cântăreață pe piesa "eyelids". Balada melancolică este însoțită de un videoclip regizat de Phillip Lopez. Clipul alb-negru îi arată pe cei doi muzicieni într-o cameră întunecată, în timp ce o lumină se mișcă constant în jurul lor.

Anterior carierei solo, Paris Jackson a făcut parte din trupa The Soundflowers, alături de Gabriel Glenn.

Citește mai multe despre Paris Jackson
Videoclipuri cu Paris Jackson
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE