Urmărește-ne în Social Media

Paris Hilton - Come Alive

Paris Hilton a lansat videoclipul noului său single, "Come Alive". Vorbind despre felul în care iubirea îți dă aripi, Paris ne invită într-un peisaj de basm, populat de mitologicul inorog. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistei, ce va apărea pe piață anul acesta.

"Noul single Come Alive vorbește despre iubire și despre felul în care te simți atunci când iubești. Așa încât atunci când mă gândeam la un concept pentru videoclip, am hotărât să îi dau o aură magică, fantastică. Din acest motiv mi-am dorit să am în clip un unicorn. Cred că sunt niște creaturi magice superbe." - Paris Hilton

Paris Hilton pregătește pentru fanii săi și alte surprize. Artista va lansa în curând un nou album sub egida Cash Money Records, ce va include colaborări cu Snoop Dogg, LMFAO și Flo Rida.

Primul său album a apărut pe piață în 2006. "Paris" a primit în general review-uri pozitive, Allmusic considerând că piesele sunt mai interesante și mai fresh decât orice altceva lansat de Britney Spears sau Jessica Simpson. Discul s-a vândut în peste 200.000 de copii în SUA, single-ul "Stars Are Blind" beneficiind de o promovare masivă pe posturile de radio de pretutindeni.

PUBLICITATE
Comentarii