Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Paraziții - Te facem să sari (Live)

Paraziții a lansat un videoclip filmat live pentru piesa ”Te facem să sari”. Melodia este extrasă de pe albumul "Lovitura de pedeapsă".

Discul "Lovitura de pedeapsă" a fost lansat în februarie 2016, pe acest album fiind inclus și single-ul anterior, ”Demnitate”.

Tracklist "Lovitura de pedeapsă" - Paraziții:

 1. Circulă Zvonul
 2. Adevărul Doare
 3. Demnitate (feat. Daniel Lazăr) [Rap Mix]
 4. Viața Bate Filmul (feat. Bitză)
 5. Poliția Trece
 6. Cântec De Leagăn
 7. Te Facem Să Sari
 8. Mambo Nr. 9
 9. Suge-O
 10. Toată Lumea Fumează (feat. Adrian Despot)
 11. Demnitate (feat. Daniel Lazăr)

Trupa Paraziții a ajuns în atenția publicului în 1994, odată cu lansarea primului single al trupei, “În Jur“. Un an mai târziu apare albumul de debut, “Poezii Pentru Pereţi“, al doilea material discografic de muzică rap din România, după RACLA şi înainte de BUG MAFIA.

Suta“, lansat în 1997, devine albumul rap al anului, vânzările depăşind aşteptările. Urmează o serie de concerte prin ţară şi apariţii pe diferite compilaţii.

În urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din România, realizate de managerul trupei la radio FM4 AUSTRIA, Paraziţii atrag atenţia casei de film “Lotus Film” din Viena, care devine interesată de o colaborare în vederea realizării coloanei sonore a filmului NORDRAND. Astfel Paraziţii devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K ( martie 1999).

Paraziții își continuă activitatea muzicală lansând albumele “Nici o Problemă” (1999), “Confort 3″ (2005), “Slalom printre cretini (remix)” (2009) și  “Tot ce e bun tre să dispară” (2010).

Citește mai multe despre Paraziții
Videoclipuri cu Paraziții
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE